eigenlijk…

Eigenlijk zouden we veel meer leuke dingen moeten doen. Vrienden minder hard verwaarlozen en je bezighouden met dingen die we echt tof vinden.
We moeten meer lezen, eens naar theater, en tegen je mama en papa zeggen dat je ze graag ziet. Je zussen een dikke knuffel geven en minder piekeren en zagen over ’t werk.

Meer genieten van een zalig verre reis en iets bijstuderen. Een evenement organiseren om geld in te zamelen voor schoolboeken in Copan (Honduras), ergens vrijwilligerswerk gaan doen en genieten van de sneeuw die valt.
Werk maken van al die plannen in je hoofd en er gewoon voor gaan. Tegen collega’s zeggen dat ze goed bezig zijn en zeggen dat je ze graag hebt.

Met je lief gaan uitwaaien  en praten over later. Oude klasgenoten opbellen en herinneringen ophalen.  Het vliegtuig nemen naar Rome en bijkletsen op piazza del fiori met een ijsje in de hand.

Nog eens van meidenavond doen en dan ons mannen de stuipen op het lijf jagen. Gaan sporten om je beter in je vel te voelen. Eindelijk doen wat je had belooft.

Want voor je het weet is het voorbij… en heb je niet eens kunnen bedenken wat je eigenlijk met je leven wil doen

Advertenties

2 thoughts on “eigenlijk…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s