Brownie

Ik  ben vandaag een keertje aan het bakken geslagen met

Nodig?
300 g suiker
250 g gesmolten boter
6 eieren
100 g bloem
400 g fondant chocolade
50 g verbrijzelde noten en enkele hele noten
Een vierkante of rechthoekige bakvorm

Hoe?
De oven voorverwarmen op 160°C.
Vermeng de suiker en de gesmolten boter.
Voeg er de dooiers bij en het tot sneeuw geklopte eiwit. Dan de bloem. Blijf mengen tot je een romige bereiding hebt.
Laat de chocolade smelten
Voeg de gesmolten chocolade bij het mengsel en doe er wat verbrijzelde noten bij.
Giet het mengsel in de beboterde vorm (niet helemaal vullen !) en laat het deeg ongeveer 40 minuten bakken. Let er op dat er zich een mooi korstje vormt terwijl de rest smeuïg blijft.

brownie

en hij is superlekker. ik gebruikte wel bakpapier ipv mijn vorm in te vetten, komt er net iets makkelijker uit dan.

brownie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s