vakantie

Dat we dit jaar op vakantie gaan staat vast. Alleen de bestemming dat is nog een vraagteken.
plan a was Denemarken maar na enig zoekwerk bleek dat Denemarken superleuk is voor iets grotere kindjes en misschien stellen we dat beter een beetje uit.
En vanaf dan zijn we beginnen denken en twijfelen over de bestemming, wat zien we doenbaar samen met ons klein pateeke en vooral waar hebben we zelf zin in.
Het plan nu  is om een huisje te zoeken in Zuid-Frankrijk, in een regio waar we kunnen wandelen maar ook waar iets te zien en te bezoeken valt.

Dus schuimen we nu het internet af, op zoek naar leuke plekjes, huisjes en dingen om te doen. Met andere woorden: tips zijn altijd welkom.

En jullie waar gaan jullie naartoe ?

Advertenties

6 thoughts on “vakantie

  1. De Languedoc is een zalige streek. Redelijke garantie op mooi weer, pittoreske dorpjes, geen massatoerisme, veel bezienswaardigheden,… Kijk eens op reli.be, daar vind je leuke vakantiehuisjes.

  2. Succes met jullie zoektocht! Tips kan ik jullie jammer genoeg niet geven.

    Wij gaan half juli een midweekje naar Mierlo (vlakbij Eindhoven) in een Roompot-park. Deze week geboekt en ik kijk er zó naar uit! Onze allereerste échte vakantie met de kindjes en Nora is al 3,5 jaar oud…

  3. Wij gaan in de paasvakantie een weekje naar Perpignan en in de zomervakantie naar de Dordogne (Tursac geloof ik). Voor beide gelegenheden huren we een huis(je). Dat doen we al jaren. De ene keer een echt vakantiehuisje, de andere keer een degelijk huis en af en toe doen we echt zot en dan huren we een kasteel (met meerdere gezinnen). De Provence (Eyguieres, Les Beaux,etc.), de Dordogne, de Champagne, de Pyreneeen, Ile de Re, noem maar op en we hebben er wel een adresje 🙂
    Ook Spanje (zuiden) en Italie (Toscane, Umbria) (ja, wij rijden zover met 2 kleine kinderen) doen we regelmatig aan en ook daar huren we een huisje. Ik geloof niet dat ik ook al een hotel-vakantie heb gedaan, tenzij het voor 1 of 2 nachtjes maximum is.
    Veel plezier in je zoektocht en op vakantie!

  4. Wij gaan voor de eerste keer Chambres d’Hotes doen in Frankrijk en ik heb er nu al zoveel zin in! Ook met een klein pateeke (tegen dan 10 maanden) dachten we eerst te gaan kamperen, maar we weten niet of dat zo handig is… Nu gaan we dat vier daagjes proberen en erna naar Chambres d’Hotes – er staan er hele leuke op http://www.vlaamsechambresdhotes.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s