Ferm kind

Mijn dochter dat is een ferme, maar echt hè.

Al eventjes sukkelt ze met een goeie valling. Snot en hoesten dus aerosollen maar het kind geraakte er niet vanaf. Vorige week trokken we dan nog maar een keertje naar de kinderarts waar er beslist werd om een PH-metrie te laten doen. Niet leuk, vooral het bijhorende nachtje ziekenhuis dan. Maar wat moet dat moet dus trokken we woensdag richting ziekenhuis. We bleven een dagje en ter controle namen ze ook een foto van haar longen en namen ze urine- en bloedstalen.
Donderdagochtend waren we in de volle overtuiging dat we ’s middags van het zonnetje konden genieten.
Mispoes!
een positieve PH-metrie, verborgen reflux, niet verwonderlijk dus dat ze ’s nachts zoveel wil drinken en niet zo goed slaapt. Maar daarnaast blijkt ze ook een kanjer van een blaas- en/of nierinfectie te hebben. Blijven dus, tot ze weten welk beest er in haar lijfje zit en ze de juiste antibiotica kunnen geven. En vooral ook blijven omdat ze een eerste dosis via infuus moeten geven en ze wel eens hoge koorts zou kunnen doen.

Maar mijn dochter dat is een ferme en kreeg geen hoge koorts en ook met dat infuus speelde ze vrolijk verder. Ze was zelfs zo vrolijk dat je echt niet zou denken dat ze ziek was. En gelukkig maar!

Vrijdag mochten we dan wel naar huis, met een hele uitbreiding van onze huisapotheek.
Nu ben in blij dat we die PH-metrie moesten laten dan, en waren we er vlug bij want hoe ziek was ze anders wel niet geworden!

20120527-224159.jpg

20120527-225248.jpg

Advertenties

2 thoughts on “Ferm kind

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s