brief aan mijn dochter

Lieve Ellis,

Hoe het nu met je gezondheid is? Dat vragen de mensen me wel regelmatig de laatste tijd.
Wel goed eigenlijk. De medicijnen daar zijn we nog niet vanaf maar ze zorgen er wel voor dat je minder of geen last hebt van je kwaaltjes.
Nog eventjes moet je pilletjes nemen tegen die verborgen reflux, en die antibiotica voor je nierreflux nog zeker tot je een jaar bent. Maar met een beetje geluk groei je er gewoon uit. Laten we dat gewoon afspreken! Want zo een ingreep ik zie dat eigenlijk liever niet gebeuren. En dat eeuwige snot! ja, ook wij willen wel eens 2 weken geen regen en dan zal dat wel vlug beter zijn.

Gelukkig blijf je altijd je blije zelve en zeker nu je flink kan zitten en kan rond kruipen (lees: sluipen).Je broer heeft het daar nu wel een beetje lastig mee. Want zijn speelgoed is natuurlijk veel interessanter dan die babyspeelgoedjes, ahja. En kleine kleuter jongens vinden delen nog niet altijd zo leuk.

Ook slapen ’s nacht lukt al veel beter, je bent ondertussen geen borstkindje meer. We merkten dat je veel beter sliep na een flesje en je vraagt nu ’s nachts zelden nog een beetje melk, meestal ben je tevreden met een tutje en een aaike over je bolleke. Je verhuisde ondertussen ook naar de kindjeskamer en steeds vaker horen we jou ’s nachts niet meer.

Binnen een paar dagjes houden we hier ook echt vakantie, je mag dan mee op reis. We gaan daar allemaal zoveel deugd van hebben, gewoon een weekje eruit, niks dat moet, gewoon ons eigen zin doen.

mijn kleine kabouter, het is zot dat je einde deze maand al negen maand bij ons bent,  bijna even lang uit de buik als in de buik. Ik weet bijna niet meer hoe het was met maar 1 kindje in huis.

dikke zoen,
je mama

Zonnekind

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s