duplo’s testen

Een extra weekje vakantie hier en man wat heb ik daar nog deugd van.
Gewoon doen waar we zin in hebben en zo kreeg Lou al een paar dagjes het alleenrecht op de mama.

Gisteren trokken we zo naar de kantoren van Sanoma Media. We mochten duplo gaan uittesten en daar zeggen we hier geen neen tegen.
Na een  hele rit  (waarbij we ook goed fout reden zelfs met een gps, alleen ik kan dat) kregen we eerst een deskundige uitleg over duplo en werden de nieuwste dozen voorgesteld (oa prinsessenblokken, de creative sorter en de zoovrachtwagen). Daarna mochten de kindjes spelen, allé niet dat ze braaf gewacht hebben want wie kan er nu gewoon naar al dat leuks kijken.

Lou moest eerst alles eens goed bekijken en vooral de apen,  de grote “lolifant” en de leeuwenvrachtwagen trokken zijn aandacht, andere dieren dan diegene die we hier thuis hebben. Lou speelde en deze mama speelde mee en genoot.

Tussen het spelen door mochten we ook op de foto en wie weet zie je ons binnenkort wel in flair, libelle mama of op zappybaby verschijnen. (ik ben stiekem al nieuwsgierig naar de foto’s).

Een leuk namiddagje erop uit en nog leuker Lou kreeg de duplo-dierenkliniek mee naar huis en terwijl hij anders naar tv vraagt kon hij nu niet vlug genoeg die nieuwe spulletjes bekijken, Takel en Bliksem McQueen daar werd gisteren niet meer naar gekeken (het feit dat hij de laatste tijd NIET maar dan ook NIET wil slapen ’s avonds zal er ook wel voor iets tussen zitten 😉 ) Ik kreeg een abonnement op een boekske, een dikke merci zappybaby.

Ons moest je eigenlijk al niet meer overtuigen van Dulpo, wij zijn fan! Maar moest je twijfelen, niet doen. Het is leuk speelgoed, blijft meegaan en wedden dat je iedere keer een hoger toren kan maken!

Untitled

pas op leeuw, de vrachtwagen komt eraan

Untitled

oh neen, oma is gevallen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s