hip en trendy

Naaien is hip en trendy, allé de mensen zeggen dat toch.
Er zijn heel veel mooie boeken die uitkomen dit jaar, heel veel hippe stoffenwinkels en je kan zelfs naar workshops, clubs of café’s gaan. Leuk allemaal.

Voor een keer ben ik mee met datgene wat hip en trendy is. Ik startte net mijn 3de jaar naailes, ik begon 2 jaar geleden omdat ik toch niet de rest van mijn leven aan ons moeder kan vragen om mijn broek in te leggen. Ondertussen blijf ik gaan het is mijn avondje weg, eventjes ontsnappen van alle drukte thuis en kunnen kletsen met al die andere die meezijn met de trends ;-). Want in Wortegem zijn ze al 20 jaar hip en trendy, trendsetters dat zijn het daar en het is ook een bende gezellige madammen (van jonge moeders tot jonge oma’s.)

Dat zijn nog eens naailessen

Ik heb al veel geleerd ook, dat je de pijpen van een broek in elkaar moet steken om de boel aan elkaar te zetten, dat je tricot best met een kleine zigzag stikt en ook dat een overlock een zalig machien is om met te werken.
Thuis zijn ze ook enthousiast want die krijgen regelmatig iets origineel om aan te trekken, alleen manlief durft wel eens klagen want die kreeg eigenlijk nog niks. Maar eerst het tricot-kleedje voor mijn meiske afwerken en dan eens een blousje voor mezelf (al moet ik eerst nog een leuk patroon vinden voor mijn raar lijf).

Lang leve trendsetters!

Advertenties

5 thoughts on “hip en trendy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s