eventjes Rijsel

Tussen de soep en de patatten werd gezegd dat de madammen dan wel eens alleen op weekend gingen gaan, gewoon zonder mannen en kinderen.
Na een hoop mails om toch te proberen met iedereen te gaan werd de knoop doorgehakt. De madammen alleen, gewoon voor 1 nachtje!

En zo vertrokken we vorige zaterdag richting Rijsel, dichtbij maar wel al het buitenland wat het vakantiegevoel vergrote. We werden officieel uitgezwaaid aan de trein.

Untitled

En de madammen gingen shoppen en taartjes eten.
Je zou moeten zot zijn om in Rijsel geen taartjes te eten want echt op iedere hoek kan je daar staan verwateren en zo goed als overal staan ze tot buiten aan te schuiven. zotjes!
Cultuur daar deden we deze keer niet aan mee.

Untitled

Tegen 18u waren we allemaal moe. We worden oud, zijn zwanger of hebben de week ervoor andere dingen aan onze kop gehad, kies zelf maar. Er worden geen flessen jenever meer meegesmokkeld en kruipen op een deftig uur in ons bed.

Untitled

 

Het hotel was eigenlijk wel een aanrader: een verzorgd en lekkere ontbijt, propere kamers en leuk dat we met z’n 4 op een kamer konden. Alleen het zetelbed was nu niet echt ideaal.

Dat we dat meer moeten doen, zo alleen met de madammen op stap. Wat denken jullie meisjes, een traditie? En zo gewoon eens met de madammen gaan eten, we moeten dat gewoon doen 😉

 

 

Advertenties

One thought on “eventjes Rijsel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s