boeken onder de boom

Heel soms is het bij ons stil in huis, stil als in even geen zingende of enthousiast babbelende kinderkes. Maar kindjes die op’t trapje aan de boekenkast stilletjes 1 voor  1 alle boeken uit die kast aan het halen zijn en eentje die in de zetel op zijn buik ligt en alle prentjes van de strip ligt te bekijken. Een gezellige stilte dus met een muziekske op de achtergrond en een moeder die vanuit haar ooghoeken geniet en denkt dat ze die boekenliefde goed aan het doorgeven is.

Vanaf dit jaar starten we hier een nieuwe traditie, boeken onder boom. Speelgoed hebben mijn kinderkes genoeg, echt je zou die speelhoek eens moeten zien. En boeken zijn gewoon zo leuk om te kopen, om te krijgen, om voor te lezen of om gewoon alleen in weg te dromen
Voor het dansmarieke ligt deze klaar en voor mijn stille kijker deed manlief eens zot op het boekenfestijn en zit er onder andere een nieuwe strip in.

Stilletjes groeit onze kinderboekenkast verder aan, met voor ieder wat wils.
Kartonboekjes met geluid of kiekeboeflapjes, kijkboeken, strips, nostagische vertelboeken en pareltjes van prentenboeken. (en ook speelgoedboekjes vol reclame maar die vinden ze allebei zo leuk om in te bladeren)

wij “hartje” boeken

PicMonkey Collage2

 

Advertenties

4 thoughts on “boeken onder de boom

  1. Leuk he, zo’n boekenwormpje, ik kan echt genieten van Eka de zetel te zien zitten met haar pop en beer als publiek als zij ‘voorleest’.
    Geniet van jullie feestdagen.
    Dikke zoen,
    Wij. Xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s