Dit was januari

Januari was…

– vrienden en etentjes en zotte kindjes die de verkleedkoffer omkieperen en enkel dat nodig hebben om een hele namiddag leuk te spelen.

– een persconferentie, veel media-aandacht en een openklasdag. We denken nog even hoe we het praktisch moeten doen en of het dat wel allemaal waard is. We zijn helemaal overtuigd van het verhaal, maar zoals je wel weet is knopen doorhaken en verandering niet echt mijn forté.

– beslissen dat we -op een weekend Amsterdam na- geen zomervakantie gaan boeken. Dat we last-minute misschien iets doen maar dat we ook graag de verbouwplannen in hang willen trekken. Na 5 jaar in ons huis zijn er dingen die ik zo vlug als mogelijk anders wil. Een aparte kamers voor de kindjes, een gang ipv met de deur in huis te vallen. Op valentijn nog eens bij de architecten gaan luisteren en hopelijk tegen dan al meer concrete plannen

– het opnieuw invoeren van papieren kaartjes sturen. Ik maakte alvast 2 mensen blij en eigenlijk ook vooral mezelf want kaartjes uitkiezen en posten is al goed voor meer dan de helft van het plezier.

– genieten van Lou zijn tekenkunsten, op korte tijd kreeg hij hier goesting in en zie je beetje bij beetje zijn tekeningen veranderen. Leuk hoe hij de verhaaltjes uit zijn hoofd op papier probeert te zetten.

Poes #loutekent Untitled

– en Ellis die van kleine peuter naar grote peuter gaat, een echt meisje meisje met poppemiekes, armbandjes en een mondje dat altijd wel iets te vertellen heeft. Een vrolijke lachebek en een koppige mie in 1.

januari was zo slecht nog niet

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s