BroeBEL’ers in huis

Ook bij ons was het gisteren terug de start van schooljaar. En eigenlijk was het best wel een spannende versie van 1september.

Om te beginnen werd er vorige woensdag afscheid genomen. Ellis haar laatste dagje in de meest fantastische crèche die ik voor mijn kindjes kon bedenken. Met een heel klein hartje zeiden we daar salut en eens op de fiets moest ik toch ook een traan wegslikken.
Bijna 5 jaar werd daar zo goed als iedere dag een kindje afgezet en het lijkt alsof ze in die 5jaar daar nooit ziek zijn geweest laat staan een slechte dag hebben gehad. “Zwaait naar Hilde en Isabel”

Gisteren werden er dus 2 kleuters naar school gebracht.
Een school die eerst met een feestje werd geopend. Denk zotte bellenblazers, de grote directeur die op de schuiftrompet speelde en een glijbaan-springkasteel.
En vooral enthousiaste juffen en blije kindjes. Wij zagen geen enkele traan, integendeel.

Ze zijn dus vertrokken. De kindjes op hun nieuwe school maar ook de juffen die na een vakantie van zeer hard werken eindelijk kunnen beginnen BroeBELlen. Het is zot wat er op die 2 maanden tijd allemaal is gebeurd op school. Een team dolenthousiaste mensen die de nieuwe aanpak en visie duidelijk zien zitten. Om blij van te worden.

Om 16u werden er 2 blije kindjes terug opgehaald. Lou met een glinsterstok die als een echte schat thuis werd verstopt en Ellis die niet alleen zei dat juf Lien echt lief is maar ook de hele middag had mogen buiten spelen en die morgen nog een keer ging terug gaan.

We zijn vertrokken!

Advertenties

6 thoughts on “BroeBEL’ers in huis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s