Hij komt, hij komt

Tijd voor een beetje vrolijkheid.

Voor degene die het zouden gemist hebben: de Sint is in het land.
Ook hier gaat dat niet ongemerkt voorbij. De speelgoedboekjes worden vakkundig bekeken, er werd geknipt, geplakt en getekend. En al het geknutsel staat ’s avond mooi met een schoen, wortel en gin-tonic klaar om opgehaald te worden.

Untitled

De Sint deed ondertussen al zijn boodschappen en hij schreef al een briefje terug met de boodschap dat hij onmogelijk alles kan brengen wat er op de brieven staat, oef!

Zelf heb ik ook wel een zwak voor het Sint verhaal. Kadootjes kiezen, boekjes doorbladeren en in online en gewone winkels gaan snuffelen.
Mijn kinderen hebben niet altijd dezelfde smaak maar een gulden middenweg is gelukkig wel nog steeds mogelijk.

Onze top 5:

1. Knutselgerief: Het is bizar maar sinds de viltstiften werden verbannen en er een nieuwe lading potloden en wasco’s in huis kwam doen ze hier niks liever dan na schooltijd te zitten kleuren. De sint heeft dat ook gezien en vond dat ze nu wel verf verdienden.

2. Muziek: We hebben hier Winokio-fans in huis. Onlangs kregen we van Sony Music de dvd van de Notenboten in de bus, hij werd met veel plezier onthaald en ons mini-koor zingt ondertussen bijna elk liedje mee. Een tip voor wie nog iets muzikaal zoekt.

Er zat muziek in ons brievenbus merci @sonymusicbe en @walkietalkiebe #winokio

3. Mini-Loco : Het is een beetje jeugdsentiment want wij hadden deze op school vroeger. Ellis kreeg er eentje voor haar verjaardag en is er echt enthousiast over, sommige opdrachten zijn nog moeilijk maar andere lukken haar verbazend goed. Je kan er leuke aanvullingen voor krijgen waardoor het niet gaat vervelen. Een hit hier de mini-loco. (In Oudenaarde kan je het vinden bij Pimpel en Mees)

4. Lego en Playmobil: Heerlijk traditioneel maar wel ook degelijk speelgoed.
Iets in mij zegt dat er een uitbreiding van het assortiment komt.

5. Een knikkerbaan: Je moet echt eens op de website van de knikkerprins gaan loeren, knikkerbanen in alle vormen en maten. Hout, plastic en zelfs sets om van duplo een baan te maken. Veel moois, wees voorzichtig als je gaat gaan kijken

Ondertussen tellen we vol ongeduld verder af naar 6 december

bij de sint

Advertenties

2 thoughts on “Hij komt, hij komt

  1. Hier niet zo’n fan van de sint, zowel mama als kind😊
    Maar wat engelstalige boekjes van ”Little Princess” Tony Ross en een gezelschapsspelletje of 2 is altijd leuk natuurlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s