Niks moet alles kan #hofvansaksen

PicMonkey Collage

Het was in de kerstvakantie dat er plannen werden gesmeed om er in de paasvakantie even tussenuit te muizen. Alleen kreeg ons “project paasvakantie” een andere wending en trokken we niet richting Disneyland Parijs maar werd het een weekje Hof van Saksen in Nederland.

Ik geef toe dat de ommezwaai in het begin een beetje pijn deed want ik zag zo een weekendje Disney volledig zitten maar uiteindelijk hebben we minstens even hard genoten van een midweekje Nederland.

PicMonkey Collage

Dus 9 dingen over hof van saksen

  • We werden echt warm onthaalt. De parkeerwachter die de weg wees, wachten aan de check in met een dessertje en een drankje en kinderen die door een clown werden afgeleid.
  • De huisjes aka boerderijtjes zijn proper, goed onderhouden en gezellig ingericht. Bedjes die opgemaakt zijn en handdoeken die klaar liggen in de badkamer, je zou bijna denken dat je op hotel bent.
  • We boekten een huisje van 12 maar door omstandigheden logeerden we er maar met 7, dus zeker ruim genoeg.
  • Het park is heerlijk rustig ook omdat je de auto aan de rand moet parkeren er dus maar heel af en toe een auto in de straatjes rijdt, perfect dus voor spelende en fietsende kinderen die al eens zonder kijken durven oversteken.
  • Ons kinderen waren nog net iets te klein om aan de ateliers deel te nemen maar waren wel bijzonder tevreden over het leuke zwembad, de toffe speeltuinen en de gigantische trampolinezaal.
  • De staatsbossen in Nederland zijn altijd tof om te doen. Wij deden het boomkroonpad en daarna een fikse wandeling in het bos. Ook de kleuterbeentjes stapten enthousiast de 5 km helemaal zelf
  • Groningen deden we 2 jaar terug al maar vonden het er toen wel gezellig en keerden gewoon nog eens terug.
  • We kwamen helemaal relax terug thuis al probeerde de file daar een stokje voor te steken.
  • Wij zijn fan en stiekem wil ik nu al terug.

Een gedachte over “Niks moet alles kan #hofvansaksen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s