Brief aan mijn zoon

Lieve Lou,

Het zit er op!
Na iets meer dan 3 kleuterjaren kreeg je dinsdag van de juf jouw kleuterdiploma en mocht je helemaal officieel de speelplaats overstappen richting juf Griet, de juf van de Broebelklas.
Deze mama probeerde haar tranen keihard weg te bijten maar mislukte daar een beetje in, zeker nadat ik ook juf Ingrid de krop in haar keel zag wegslikken.
Een klein kleutertje kunnen we jou helemaal niet meer noemen want ik zag 9 dappere, grote kriebels genieten van de aandacht toen jullie onder luid applaus van de hele school de overstap maakten. Echte schoolkindjes!

Wat kijk je er hard naar uit om te leren lezen en tellen, zot hoe vaak je daar naar vraagt. De oefenvoormiddag in het 1ste deed je alleen maar meer goesting krijgen.
Tijdens het oudercontact kregen we te horen dat dat wel gaat lukken, dat je het geluk hebt om op dé BroeBELschool te zitten en je dus niet de hele dag gaat moeten stilzitten (want dat dat niet zou lukken) maar dat je er wel komt.

PicMonkey Collage

Maar eerst vakantie, want daar hebben we hier thuis allemaal wel een beetje nood aan.
Al de hele week sprong je enthousiast babbelend uit je bed en stuiter je even vrolijk de dag door. Babbelend, zingend, springend… niks dat je humeur kon verpesten. Een klein beetje in overdrive? Neen hoor!

We zijn er dan maar direct ingevlogen met een afsluitfeestje op school, een fop-verjaardagsfeestje thuis en wanneer ik dit zit te schrijven zijn jullie waarschijnlijk net aangekomen aan zee bij opa & oma. Tijd om even niks te doen dat moet .

Dikke zoen voor mijn superheld,
een melige moeder

En voor de broebelschooljuffen die hier lezen. Wij kunnen niet genoeg merci zeggen voor wat jullie het afgelopen schooljaar allemaal hebben gedaan. Ik gun jullie een zalige vakantie, eentje met minder tijd op school dan vorige jaar, waarin ook even niks moet om dan op 1 september weer heel veel goesting te hebben. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s