Een herfstvakantie in Noord-Brabant

Net als zij beslisten ook wij om op de vlucht te gaan.
De herfstaanbiedingen van Landal werden bekeken en er werd een huisje uitgekozen.
We maakten tijd om rustig wakker te worden, om te lezen,te spelen met het nieuwe speelgoed en gewoon af en toe ook te niksen.

herfstvakantie landal

Ons huisje was er eentje in het Landal Greenpark Duc de Brabant. Een vernieuwd, proper huisje (alleen jammer van het tapijt op de slaapkamer) met alles wat je nodig hebt voor een herfstvlucht.  Voor ons was het park zelf wel heel rustig dus deden we deze vakantie ook veel uitstapjes. bos herfstvakantieNaar het bos voor een wandeling.

herfstvakantie eindhovenNaar Eindhoven en daar het Van Abbemuseum bezoeken, echt leuk om te doen met kleine kinderen. Ze kregen direct papier en potloodjes mee om zelf een kunstwerk te maken of er eentje in te kleuren. Lou en Ellis waren echt onder de indruk, tof om te zien. Ze kregen op het einde ook nog een tekenblok mee naar huis om thuis verder te kunnen werken, een grote hit hier.

Ah ja eten deden we die dag bij Usine (lekker en betaalbaar) en op weg naar huis stopten we ook nog bij strijp-s een oude Philips-site  waar nu allerlei creatieve jonge ondernemers en winkeltjes zitten. Vanaf vandaag is er in Eindhoven ook Glow, lichtvestival. Als je in de buurt bent moet je zeker gaan, volgens mij gaat dat echt de moeite zijn.

herfstvakantie efteling

En ja de Efteling, waar grote mensen ook nog een beetje kind mogen zijn. Ik heb het niet voor grote achtbanen, ben echt een mietje daarin, maar de Efteling daar loop ik wel de hele dag te glimlachen. Het viel reuze mee qua drukte moesten nergens echt aanschuiven en hadden echt zalig weer!  (Ja, er staan mutsen op de hoofden van Lou en Ellis maar dat is alleen omdat ze dat zelf willen)

Ondertussen zijn we terug thuis, ligt er een berg was klaar maar hadden we wel een heerlijk weekje weg.

Advertenties

One thought on “Een herfstvakantie in Noord-Brabant

  1. Dat vluchten kan toch zo’n deugd doen! Hier ook genoten van ons weekje weg. Eindhoven staat al lang op mijn verlanglijstje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s