Budapest

budapest2 thermaalbad budapestBudapest budapest eten

ja, we gingen alweer eens op citytrip. Helemaal het idee van mijn zotte zus maar ik kon onmogelijk neen zeggen tegen zo een heerlijk idee.

4 dagen Budapest, zonder kinderen en alleen maar meisjes dingen doen. Een dikke aanrader.

Mijn lijstje leuke dingen:

– Wij zagen het parlement enkel vanbuiten, we wouden dat zeer graag ook vanbinnen zien maar dat mag je niet last-minute beslissen. Je kan dat enkel bezoeken met een gids en je boekt dat best een beetje vooraf.

– Ga naar een thermaal bad, Wij deden het gheller-bad en vonden het heerlijk. Geen toestroom van toeristen maar echt veel Hongaren. Echt mooi ook.

–  Ga eten bij ZONA en M. Het eerst is een stuk duurder naar Hongaarse normen maar wel superfijn. Voor M moet je alleen al voor het leuke interieur gaan. Blijkbaar zijn het beide nogal hotspots en reserveer je best vooraf.

– Neem een zus mee die in de toeristische sector werkt en geef haar een aantal verantwoordelijkheden. Het hotel regelen, kaartjes betalen en toeristische info opzoeken. De beste tip om relaxt op reis te gaan 😉

– Doe goeie schoenen en verken de stad, durf verdwalen en je ontdekt de mooiste plekjes.

 

 

4 gedachten over “Budapest

  1. Zo toevallig, ik ben begin mei in Boedapest geweest! Het parlement is echt heel mooi vanbinnen. Ook van ons waren alle Nederlandstalige tours uitverkocht, dus toen hebben we maar beslist om de dag erna de Franstalige te volgen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s